Tag - Oriola Marashi

Advertisement Small

Flickr

  • Tapestry
  • Marotte
  • end of the road
  • waiting for the next boat to come
  • be organised
  • walking man
  • the maritime graveyard house
  • the door
  • les cordages

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.