Sport

Lojtarët e Kosovës reagojnë rreth shortit për kualifikimet në Kampionatin Botëror

Lojtarët e Kosovës kanë filluar të reagojnë për shortin e Kosovës në kualifikimet për Kampionatin Botëror.

Gara më e madhe për  përfaqësuese do të mbahet në vitin 2022 në Katar, derisa tashmë janë mësuar të gjitha grupet.

‘Dardanët janë në Grupin B me Spanjën, Suedinë, Greqinë dhe Gjeorgjinë, e që do të kenë takimet aspak të lehta, mirëpo asgjë nuk është e pamundur.

Advertisement Small

Flickr

  • blue in the middle
  • torsion sur le bleu
  • green on the top
  • continuum
  • with red
  • with right red
  • appeal
  • Blue umbrellas
  • Bocca della Veritä

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.