ShowBiz

Arta Nitaj: Në klubet e Dubait, më së shumti takova shqiptarë

Arta Nitaj së fundmi është përmendur goxha shumë në medie për shkak të vizitave të shpeshta në Dubai.

Rreth qëndrimit të prezantueses atje u thanë shumë gjëra, e mes tyre edhe se ka nisur punë në një klub nate.

Mirëpo, për të parën herë gjerë e gjatë, Nitaj ka folur në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” në RTV Dukagjini.

Arta tregoi se për punën në klub nuk është aspak e vërtetë por kishte dalë për qejf, e sa i përket qëndrimit atje kishte shkuar për t’u zhvendosur e për të nisur jetën për një kohë.

“Në ato klube për të cilën kanë shkruar [mediat], kam takuar më së shumti shqiptarë”, deklaroi ajo.

Gjatë asaj kohe, Nitaj kishte menduar të nis garat për bodybuilding që do të mbaheshin në nëntor të këtij viti, por që pas një vizite të shkurtër në Kosovë nuk arriti të kthehej atje për shkak të pandemisë e të vazhdonte me konkursin.

Nuk ka lënë as pa përmendur lajmet për fotografitë eksplicite, për të cilën u shpreh sërish se nuk janë të saj, e kjo më pas ishte verifikuar që i përkasin një pornostareje ndërkombëtare.

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Advertisement Small

Flickr

  • RER B
  • Gare de l'Est
  • rue de Rivoli
  • Set on Pont Neuf
  • la République
  • Montorgueil aux Quatre saisons
  • Porcin aux Halles
  • Shakespeare & Co
  • kind of story

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.