Radio Nostalgjia

Radio Nostalgjia me një ndëgjushmeri enorme dhe të kënaqshme

Radio Nostalgjia u themeleua në Mars të vitit 2018 dhe nga ajo dite ndegjushmeria vetem është rritur dhe ka pasur nje ngritje të fort duke na ndegjuar të gjithe shqiptaret nga gjithë bota.

TOP 10 vendet që na ndegjojnë më shumë janë:
1. Gjermania
2. Shtet e bashkuara te Amerikes
3. Shqiperia
4. Franca
5. Svicra
6. Mbreteria e Bashkuar
7. Italia
8. Austria
9. Kanada
10. Holanda

Këtu mund ta shikoni edhe në foto ndegjushmerine e Radio Nostalgjise, jemi shumë të përkushtuar që të ju ofrojme muzik edhe më të miorë ne vitet në vijim.

About the author

admin

TOP10 Albanian Hits

TOP10 Albanian Hits

Ergebnisse anzeigen

Wird geladen ... Wird geladen ...

Të veçuara

Reklama