Shqipëria

Lezhë, shembet ura në fshatin Kalivaç

Njësinë Administrative Ungrej të Lezhës.

Ura bën lidhjen e banorëve në fshatin Kalivaç të njësisë administrative Ungrej në Lezhë më qytetin.

Shembja e saj sjell problematika të mëdha për banorët e fshati Kalivaç, të cilët tashmë janë tërësisht të izoluar me qendrën urbane të Lezhës.

Prej dy ditësh ajo ishte nën ujë dhe sot është shembur plotësisht nga prurjet e mëdha të ujit. /tch/

Advertisement Small

Flickr

  • kind of story
  • kind of story
  • kind of story
  • kind of story
  • Quai de Valmy
  • kind of story
  • cache-misère
  • transitions
  • passage

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.