Lajme

Rohde: Nevojiten katër muaj për tranzicion

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka kërkuar katër muaj afat për hyrjen në fuqi të vendimit për dinarin serb.

Në një postim në X, ai e ka shpërndarë një postim të ambasadorit të BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ku ai ka kërkuar që të shtyhet vendimi i BQK-së për dinarin.

“Kolegu im nga BE-ja, Tomas, qartë deklaron pse na duhet periudhë e gjatë tranzicioni dhe informimi për rregulloren e BQK-së. Me fushatën 4-mujore para liberalizimit të vizave, qeveria e Kosovës ka treguar se di të komunikojë si duhet. Na duhet sërish kjo”, shkroi Rohde në Twitter.

TOP10 Albanian Hits

TOP10 Albanian Hits

Ergebnisse anzeigen

Wird geladen ... Wird geladen ...

Reklama