Kosova Lajme

Qeveria paralajmëron rishikimin e masave antiCOVID-19 në fund të kësaj jave

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti në një intervistë në Telegrafi.com ka folur për situatën me pandeminë COVID-19.

Kryeministri Hoti ka deklaruar se në fund të kësaj jave do të bëhet një rivlerësim i përgjithshëm i masave si dhe do të shikohet nëse do të rishikohet ndonjëra nga masat e ndërmarra në luftimin e kësaj pandemie.

“Në fund të javës do të ulemi të bëjmë një vlerësim të përgjithshëm të masave dhe eventualisht nëse duhet të rishikojmë ndonjërën prej masave. Qytetarët gjatë kësaj periudhe të kenë kujdes maksimal”, u shpreh Hoti për Telegrafin.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti gjatë intervistës në Telegrafi.com me Muhamet Hajrullahu/Foto: K.Basha

Hoti theksoi se masat që janë ndërmarrë në javët e fundit kanë pasur efektin e tyre.

“Masat që i kemi marrë para tri javëve kanë prodhuar efekt në kuptimin e ndaljes së rritjes eksponenciale të numrave. Është stabilizua numri i rasteve të reja dhe këtë strategji janë duke e ndjekur të gjitha vendet. Kjo pandemi nuk mund të eliminohet deri sa të kemi vaksinën. Kemi stabilizuar këtë rritje dhe pres që javën e ardhshme do të bie numri dhe do të ulemi të bëjmë një rivlerësim të masave”, theksoi Hoti.

Kryeministri theksoi se kjo është një situatë ku koston jemi duke e bartur të gjithë pa asnjë përjashtim. /Telegrafi/

Advertisement Small

Flickr

  • Mental radar
  • Margot
  • alpha bravo charlie
  • les blancs fantômes ...
  • the guy in charge
  • vice con
  • botoxx
  • fasten your seatbelt
  • the end

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.