TOP ALBUMI
TOP Albumi në radio Nostalgjia përzgjedhet cdo 3 muaj.


ELVANA GJATA
2.25 / min
1.Gjerat kane ndryshuar
2.35 / min
2. Love me ft. Bruno
1.35 / min
3. Me fal
3.05 / min
4. Veq nje pik
2.48 / min
5. Xheloz
1.55 / min
6. Degjo
2.48 / min
7. A je ti ai
1.38 / min
8. Pse me shikon ashtu
2.39 / min
9. Te lutem
Ndëgjona në radionostalgjia.com
Nostalgjia - Partnerët
Kush jemi, cili eshte qellimi ynë, pse jemi online, pse duhet të na ndëgjoni?


Studio

Radio Nostalgjia është me seli në Zvicer dhe ka per qellim argetimin e shumë bashkatdhetarve dhe shqiptarëve në ane e mbar botës.

Na shkruni edhe ju nese ju pelqejm?
KOMENTUESIT
Ju lutem ne shkruni
Na Kontaktoni

Nëse ju pelqejme mos ngurroni te na shkruni te na komentoni sepse komentet e juaja do te publikohet ne faqen tone.

Të gjitha bizneset kane hapsire per te reklamuar ne radio Nostalgjia vetem na shkruni sepse ne ju pergadisim reklamen ne menyre shume profesionale.

Copyright © 2018 Designed by: albsite.ch