Kosova Lajme

Mblidhet Këshilli i Sigurisë Kombëtare, diskutohet situata me COVID-19

Ka filluar mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare, e paralajmëruar nga kryeministri Kurti.

Mbledhja pritet të bëhet për të diskutuar për situatën e krijuar me COVID-19, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë vdekur 36 persona si pasojë e tij.

Pas mbledhjes do të ketë konferencë për media.

Advertisement Small

Radio Nostalgjia

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.