Kuzhina

Truk i mahnitshëm: Bananen e gjelbër ta bëni perfekt të pjekur për 30 sekonda!

Bananet e pjekura në mënyrë të pamjaftueshme, jeshile, kanë një shije të hidhur nga ato të verdha dhe janë të vështira për t’u qëruar

Nëse nuk mund të prisni 3 ditë që ato të piqen dhe të marrin ngjyrën e tyre të verdhë dalluese, mund të bëni këtë truk të shpejtë dhe të lehtë.

E vetmja gjë që ju nevojitet është një pirun dhe një mikrovalë, transmeton Telegrafi.

∙ Së pari, shponi bananen me një pirun nga të gjitha anët për të lehtësuar depërtimin e nxehtësisë.
∙ Pastaj, futeni bananen në mikrovalë (rreth 30-60 sekonda.
∙ Nxirreni nga mikrovala, dhe vetëm pasi të ftohet mund ta hani.

I gjithë procesi zgjat vetëm maksimumi një minutë.

Kur ta nxirrni bananen nga mikrovala, mbase do të duket keq, por struktura e saj do të jetë e njëjtë me strukturën e një bananeje të pjekur perfekt.

Gjithashtu, meqenëse buka më e mirë e bananes përgatitet pikërisht me banane të pjekur, në këtë mënyrë mund të siguroni shpejt dhe lehtë përbërësit më të mirë. /Telegrafi/

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Advertisement Small

Flickr

  • le jeu
  • la criée
  • sefsery
  • la nature morte
  • le gros poisson
  • le poisson
  • les petits poissons hallucinogènes
  • kornite
  • kornite

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.