Femra

Ky trening shtëpiak aktivizon çdo muskul të trupit: Për një muaj do të keni trup të skalitur dhe katër kilogramë më pak!

Treningu është kërkues, por pa u munduar pak nuk mund të arrini rezultate të mira

Nëse jeni fillestar, përsëritni këto ushtrime 2 herë në javë, ndërkaq më vonë mund të sforconi dhe këto ushtrime do t’i bëni edhe deri në 4 herë në javë.

Nuk keni nevojë absolutisht për kurrfarë pajisjeje. Vetëm pak vullnet të mirë dhe muzikë të mirë, transmeton Telegrafi.

Treningu fillon me ushtrimet e muskujve të barkut, në kohëzgjatje prej 15 minutave, pastaj pasojnë 10 minuta ushtrime për vithe dhe në fund fokusohuni te këmbët dhe bëni ushtrimet të cilat zgjasin gjithashtu 10 minuta.

Treningu përfundon me tendosje në kohëzgjatje prej 5 minutave.

Me këtë formë të ushtrimit do të digjni midis 300 dhe 400 kalori, do të nxisni metabolizmin dhe do të formoni muskujt, ndërkaq që pas një muaji do të vëreni rezultate të dukshme.

Kështu duket i gjithë treningu:

Advertisement Small

Flickr

  • Blue umbrellas
  • appeal
  • Bocca della Veritä
  • boxx
  • Cleaning day
  • postscript
  • Not far away
  • Jeu de pommes
  • Happy landing

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.