Femra

Kjo është mënyra më e mirë për të menaxhuar zemërimin tuaj

Pas një dite zhgënjyese në punë ose një grindje me të dashurin/ën, ju telefoni një mik ose mikeshë për t’u “shfryrë” për gjithçka keni kaluar. Për momentin, kjo duket një ide e mirë, por nuk mjafton!

Shfryrja nuk do t’ju ndihmojë të menaxhoni zemërimin tuaj, kjo sipas një studimi të botuar në “Clinical Psychology Review”.

Ata analizuan 154 studime ku morën pjesë më shumë se 10 mijë pjesëmarrës dhe zbuluan se aktivitetet në natyrë në fakt janë ato që ndihmojnë për të menaxhuar këtë gjendje.

Ja ku duhet ta kanalizoni zemërimin tuaj:

Nëse nuk keni medituar kurrë më parë, mund të jetë e vështirë të dini nëse po praktikoni në një mënyrë që do të jetë e dobishme.

Jade Weston, praktikuese e meditimit në “Ten Percent Happier”, thotë se duhet të praktikoni metodën e yoga-s “15 deri në 20 minuta” për të marrë rezultatet e dëshiruara, shkruan CNBC.

TOP10 Albanian Hits

TOP10 Albanian Hits

Ergebnisse anzeigen

Wird geladen ... Wird geladen ...

Reklama