Femra

Ide të bukura manikyri me ngjyrë të bardhë

Në rast se nuk keni qenë në dijeni, trendet e viteve ’00 janë rikthyer, dhe me këtë vjen kthimi i thonjve të bardhë.

Ne e kemi kërkuar në Instagram për të gjithë frymëzimin që ju nevojitet, pavarësisht nëse jeni ende duke u përpjekur të zgjedhni manikyrën tuaj të Krishtlindjes, ose duke kërkuar një të bardhë të ndritshme të përsosur për të treguar nxirjen tuaj këtë verë.

Pavarësisht sezonit, ne kemi gjetur ide dhe modele inspiruese perfekt për ju.

Nga e bardhë e plotë, deri te dizajne të tjera me vetëm disa detaje të bardha ka shumë lloje të mundësive.

Disa prej tyre i gjeni më poshtë:

Advertisement Small

Flickr

  • blue in the middle
  • torsion sur le bleu
  • green on the top
  • continuum
  • with red
  • with right red
  • appeal
  • Blue umbrellas
  • Bocca della Veritä

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.