Diaspora

Advertisement Small

Flickr

  • la lectrice
  • when you pray for rain, you have to deal with the mud too
  • the last minute spoiler
  • Mental radar
  • Margot
  • alpha bravo charlie
  • les blancs fantômes ...
  • the guy in charge
  • vice con

About Author

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Footer Text

Radio Nostalgjia është Radio me seli në Zvicer, kryesisht jemi një radio me platform vetëm online dhe mundohemi ti argetojmë mira shqipëtarë anë e mbanë botës. Jemi shumë te lidhur edhe me diasporen tonë të dashur, të cilet kanë kontribuar dhe po kontribojnë shumë në trojet shqipëtare.