Shkarkoni Aplikacionin per telefonin tuaj.
MOBIL APLIKACIONI ONLINE
Te dashur ndegjues Radio Nostalgjia po ndjek hapat e teknologjis me te fundi, ne kemi punuar nje aplikacion per mobil ku mund te na negjoni edhe per mes telefonit tuaj.
Aplikacioni i Radio Nostalgjis eshte falas dhe mund ta shkarkohet nga te gjitha shtetet e botes.Shkarko falas Aplikacionin e Radio Nostalgjis
Nostalgjia Aplikacion

Radio Nostalgjia per momentin ofron vetem aplikacion per Andrtoid dhe shume shpejte edhe per sistemim operativ IOS.

Copyright © 2018 Designed by: albsite.ch