TOP ALBUMI
Këtu ndëgjues të nderuar është albumi i vitit 2018, por do të freskohet kohe pas kohe ky album.


Elvana Gjata 2018
2.25 / min
1. Elvana Gjata - Vec nje pike
2.35 / min
2. Elvana Gjata - Gjerat kane ndryshuar
1.35 / min
3. Elvana Gjata - Pak nga pak
3.05 / min
4. Elvana Gjata - Festojme
2.48 / min
5. Elvana Gjata - Xheloz
1.55 / min
6. Elvana Gjata - Me Fal
2.48 / min
7. Elvana Gjata - Forever Is Over
1.38 / min
8. Elvana Gjata - Njesoj
2.39 / min
9. Elvana Gjata - Kuq e zi je ti ft. Flori
Top 5 Kënget
Këtu janë 5 kënget më të ndergjuara në Radio Nostalgjia#
Artisti
Kënga
1.
Blero
Mbylli syte
2.
Edona Llalloshi
Duhet
3.
Flori Mumajesi
Ku Gabum
4.
Stine
Pse
5.
Vig Poppa ft. Argjentina
Bad Boy
A po ju pelqen muzika në Radio Nostalgjia?
Komentuesit
Ju lutna na shkruni për radion këtu.
Kontakto

Mos hezitoni të na shkruni cdo gjë që keni për Radio Nostalgjia, ne komentet tuaja i lexojme dhe i rrespektojme te gjitha.

Shumë shpejte në këtë seksion do të leshohet edhe emisioni i përshendetjeve dhe këtu mund ti shkruni të gjitha përshendetjet tuaja.

Copyright © 2018 Designed by: albsite.ch